nieuws 8 mei 2018

Erasmus Education Fund kent 11 nieuwe scholarships toe

In mei 2018 zijn er uit een recordaantal van 168 aanmeldingen 11 scholarships ter waarde van €3,000 aan internationale studenten toegekend. De geselecteerde studenten komen uit negen verschillende landen, te weten: Egypte, Indonesië, Litouwen, Polen, Roemenië, Rusland, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Korea.

Deze studenten hebben als gemeenschappelijke deler dat zij zich hebben weten te onderscheiden als zeer getalenteerde en gemotiveerde studenten. Ondanks dat zij als high potentials kunnen worden aangemerkt, kunnen zij door gebrek aan (financiële) middelen hun talent niet volledig inzetten. Middels de toekenning van een scholarship uit het Erasmus Education Fund helpen wij hen om hun studie in 2018 – 2019 te starten, dan wel voort te zetten, aan de Erasmus School of Economics.

Het Erasmus Education Fund is in 2010 opgericht door de Erasmus School of Economics. Het doel van dit fonds is om door middel van een (vervolg)opleiding aan de Erasmus School of Economics (ESE) of een met haar verbonden instelling getalenteerde jongeren, die daartoe niet op eigener gelegenheid in staat zijn middels een financiële bijdrage te ontwikkelen tot leiders van de toekomst.