event  8 november 2017

Lancering campagne Erasmus Trustfonds en Erasmus Universiteit

Op 8 november 2017 zal de 104de dies natalis van de Erasmus Universiteit worden gevierd. Tijdens deze ceremonie zullen de Erasmus Universiteit en het Erasmus Trustfonds een ambitieuze campagne aankondigen. Michiel Muller, bestuursvoorzitter van het Erasmus Trustfonds, zal het campagnethema bekend maken en de campagnefilm voor de eerste keer tonen. Ook maakt hij bekend welke personen en families hun commitment aan deze campagne al hebben uitgesproken en welke bijdrage zij met elkaar al beschikbaar hebben gesteld.
Het College van Bestuur van de Erasmus Universiteit Rotterdam en de decaan van de Erasmus School of Social and Behavioural Sciences (ESSB) nodigen iedereen van harte uit voor de viering van de 104e dies natalis op woensdag 8 november 2017.

Het thema voor de dies viering is: For the benefit of all: making society work. Dit thema raakt alle facetten van ESSB, dit jaar de faculteit die centraal staat tijdens de dies natalis, Ook het werk van Professor Christopher Hood sluit daarbij aan. Deze invloedrijke Britse bestuurskundige ontvangt een eredoctoraat.
Daarnaast gaan zowel de presentaties door rector magnificus prof.dr. Huibert Pols en Erasmus Trustfonds-voorzitter Michiel Muller als ook de diesrede door ESSB-decaan prof.dr. Henk van der Molen over bijdragen aan de maatschappij.